Mai mulţi clienţi cu Google Adwords.

Pachetele noastre PPC (pay per click) sunt create pentru creșterea afacerii tale prin maximizarea randamentului investițiilor din banii pentru promovare.

Serviciile noastre de Management PPC sunt personalizate pentru nevoile tale și aliniate cu obiectivele afacerii tale. Țelul nostru este simplu dar totodată foarte specific: să facem mai mulți bani pentru tine. Campaniile Pay Per Click, fie că vorbim de Google AdWords, Facebook, Twitter, Bing sau Yahoo, pot genera trafic targhetat si instant.

SEO – element cheie pentru business

Folosim doar tehnici SEO “White Hat”. Mai intai vom analiza performanta site-ului, apoi vom face un plan de promovare si optimizare.

Noi va oferim unele dintre cele mai bune pachete SEO din industrie datorita tehnicilor aplicate in fiecare din pachetele noastre, care sunt bazate pe ceea ce functioneaza in prezent. Ne angajam doar in White Hat acesta fiind aprobat de Google si alte motoare de cautare. Nu folosim software sau tehnici Black Hat, toate lucrarile fiind manuale.

Promovare pe reţelele de socializare

Fie că vrei sau nu, clienţii tăi îşi formează păreri despre produsele şi serviciile tale pe Facebook. Fie că vrei sau nu, lumea vorbeşte de tine, pe Facebook, YouTube şi Twitter.

Facebook-ul, ca şi toate celelalte reţele de socializare, este una dintre cele mai puternice unelte prin care poţi ajunge la publicul tău ţintă. Pachetele noastre pentru social media te ajută să profiți de avantajul numeroaselor beneficii pe care rețelele de socializare le oferă. Știm că partea ”socială” este importantă pentru afacerea ta.

CRO. Optimizarea conversiilor si tracking

CRO este procesul prin care sistematic iti inbunatatesti websitul, folosing datele din analytics si feedback vizitatorilor pentru a creste vanzarile.

Fara a putea interpreta datele despre vizitatorii sitului nu poti avea niciodata rezultatele dorite. Aceste informatii CRUCIALE te ajuta sa stii unde sa iti concentrezi atentia si unde pierzi bani si timp. O monitorizare eficienta a vizitatorilor va transforma informatiile din Google analytics in actiuni clare, care duc la cresterea profitului.

De la Vizitator la Client

Te ajutam sa iti cresti business-ul online si sa convertesti vizitatorii in clienti sau fani.

CONTACTEAZA-NE