Project Description

Prezentare Video – Magazin Online

Prezentarea video a sitului PublishingOffice.ro, creata pentru parteneri si colaboratori.

Provocarea

Crearea unui magazing online, optimizat pentru vanzari online cat si pentru flow intern. Update de stoc, comenzi automate, awb-uri, relatia cu clientii si partenerii cat mai automata si simplificata. Un site complex cu numar mare de produse care se schimba lunar.

Strategia

Identificarea din zeci de mii de produse si categorii acelea care creaza clientul cu cel mai mare life time value. Astfel am create un “user persona” sa identificam acei clienti, unde abordarea noastra este clara – “end goal” numar unici de clienti noi tot mai mare impreuna cu un backend pentru fidelizare foarte serios.

Rezulate

Publishing Office device un brand local si national in foarte scurt. Incasari de 400.000 de lei in primele 6 luni de activitate. Iar targetul propus este de 4.000.000 de lei incasari pe an in urmatorii 3 ani. Canale folosite, SEO, Adwords, Facebook, Instram, Linkedin si Video.

Procesul

Procesul difera mult de la proiect la proiect. Pentru fiecare business creem stategie unica in context, in funtie de buget, timp si rezultate dorite.

Galerie de poze

Va prezentam proiectul si rezultate in cateva poze, de la design la implementare, keyword research si rezultate.

Rezultate

De la viziune la implementare PublishingOffice.ro este un proiect complet creat the Primul Site, si rezultatele se vad!

75%

Cat din proiect este termiant

90%

ROI aproximativ pe campanii

15%

Crestere vizitatori noi lunara

100%

Succes