Pachete de promovare pe reţelele de socializare

Facebook-ul, ca şi toate celelalte reţele de socializare, este una dintre cele mai puternice unelte prin care TU ca antrepenor sau director de marketing poţi să ajungi la publicul tău ţintă. Fie că vrei sau nu, clienţii tăi îşi formează păreri despre produsele şi serviciile tale pe Facebook. Fie că vrei sau nu, lumea vorbeşte de tine, pe Facebook, YouTube şi Twitter.

De cand am inceput sa lucrez cu primul site, pagina mea de facebook a ajuns de la 30.000 de like-uri inactive la 55 de mii de prieteni, activi si pregatiti sa asculte si sa cumpere tot ce le oferim.

Cel mai bine este sa vedeti rezultatele optinute de cei de la primul site aici

Ovidiu R.

Alege unul dintre cele 2 pachete de promovare pe reţelele de socializare

De ce au nevoie afacerile mici de pachete pentru social media?

 • Găsirea de noi clienți
 • Pentru a face cunoscute produsele și serviciile tale
 • Recunoașterea și încrederea brandului
 • Promovarea afacerii, produselor sau serviciilor
 • Crearea unei comunități cu clienți loiali
 • Este benefic pentru SEO

Pachetele noastre pentru social media ce se adresează afacerilor mici şi mijlocii te ajută să utilizezi marketingul pentru social media și să profiți de avantajul numeroaselor beneficii pe care rețelele de socializare le oferă. Știm că partea ”socială” este importantă pentru afacerea ta!

Cine ar trebui să folosească pachetele noastre pentru social media?

Ele sunt cel mai potrivite pentru afaceri mici/mijlocii care doresc să creeze sau să-și dezvolte prezența socială, dar nu au suficient timp să o facă și nu doresc să cheltuie o mică avere pentru a avea rezultate pozitive. Scopul nostru este de a gestiona reputația ta în lumea socială pentru ca tu să ai mai mult timp liber pentru a-ți crește afacerea.

Pachetul Profesional –  pentru afacerile abia lansate și cele care au un buget limitat dar își doresc să profite de avantajele rețelelor de socializare pentru a-și promova brandul, produsul și serviciile la prețuri accesibile.

Pachetul Premium – pentru afaceri mijlocii este ideal pentru organizațiile medii și mari care vor să își externalizeze complet prezența pe social media, specialiștilor și să monitorizeze reputația brandului lor.

#SocialMedia

Serviciile de social marketing de la Primul Site sunt făcute să te ţină conectat cu audienţa ta pe reţelele sociale. Chiar dacă prezenţa pe retele de socializare mai demult era opţionala, acum deja devine o parte critică în orice campanie de marketing online de succes.

Chiar dacă vânzarea efectivă, nu se face neapărat direct de pe Facebook sau Twitter, hubsport.com spune că reţelele sociale au generat în ultimii ani de două ori mai multe lead-uri decât expoziţiile, telemarketingul, email direct sau traficul plătit (PPC).

Dacă nu ai obţinut încă nici un fel de rezultat de pe Facebook, există probabil 2 motive principale:

 1. Nu ştii cum să foloseşti eficient mediul social, şi cum să atragi trafic pe website sau să generezi lead-uri calde
 2. Nu este efectiv suficient timp sau dăruire în companie ca cineva să se ocupe de partea de marketing pe social media

De unde sa începi?

Pentru a afla mai multe despre pachetele noastre de social media marketing ne poţi suna chiar azi 0730.688.360, şi te putem ajuta să alegi un pachet de promovare potrivit pentru tine.

Primul lucru este să ai pagină de Facebook.

Dacă nu ai te ajutăm noi, cu pachetul SOCIAL MEDIA START

Profesional

190/lună
 • Postări branduite
 • Concursuri
 • Raport manual
 • Raport manual
 • Facebook Ads

Premium

590/lună
 • Postări branduite
 • Concursuri
 • Raport manual
 • Raport manual
 • Facebook Ads
 • Generare de lead-uri

Vrei ceva NOU!?

Poate nu ai pagină de Facebook sau vrei alta mai bună şi mai frumoasă. Un canal de YouTube, un cont de Pinterest. Te putem ajuta. Cum şi business tău este în continuă mişcare şi se adaptează în fiecare zi nevoilor pieţei, aşa şi abordarea ta de social marketing trebuie să ţină pasul.

Cu Primul Site eşti pe mâini bune.

NOU!

Am creat mii de campanii pe Facebook de success

Dacă vrei şi tu să-ţi înţelegi audienţa şi cum funcţionează acest mediu social, contactează-ne azi!

300K
Fani
Ne

Cum funcționează?

1 Alege pachetul care este cel mai apropiat de bugetul și nevoile tale

2 Trimite formularul dând click pe butonul Începe

3 Unul din specialiștii noștri în social media te va contacta pentru a discuta toate detaliile și a începe campania

Dacă nu ești sigur ce pachet i se potrivește cel mai bine afacerii tale, nu-ți face griji, specialiștii noștri în social media te vor ghida pe parcursul întregului proces pentru a lua cea mai bună decizie pentru afacerea ta. Pur și simplu alege orice pachet și contactează-ne, după care ne vom ocupa noi de restul.

La ce să te aștepți de la pachetele noastre pentru social media?

O creștere a numărului de fani pe toate rețelele de socializare

O gestionare corectă a paginilor de social media în concordanță cu cele mai bune standarde și practici

Îndrumare de la un specialist în social media pentru a obține cele mai bune rezultate din social media

Vrei mai mult decât social media?

Combină marketingul pentru social media cu marketingul de conținut și SEO. Verifică pachetele noastre pentru SEO și serviciile PPC pentru mai multe detalii.

Termeni și Condiții

Ne place să oferim informații ușor de înțeles și suntem încrezători în serviciile noastre și în rezultatele pe care le obținem. În eventualitatea în care nu ești mulțumit de munca noastră, poți să renunți oricând la serviciile noastre (la sfârșitul lunii) fără alte taxe sau penalizări.

Dacă nu ești sigur ce pachet i se potrivește cel mai bine afacerii tale, nu-ți face griji!

Specialiștii noștri în social media te vor ghida pe parcursul întregului proces pentru a lua cea mai bună decizie pentru afacerea ta.