SEO este un element Cheie In Businessul Tau Online

Vrei sa fi gasit usor pe internet? Suna Acum!

0730.688.360

Folosim Tehnici de SEO “White Hat”

 Analiza – ca prim pas vom analiza performanta site-ului, apoi vom face un plan de promovare si optimizare.

Optimizarea – este o structura logica de legaturi interne intre cuvinte sau expresii cheie relevante afacerii dumneavoastra care are ca scop cresterea pozitiei site-ului pe paginile de cautare.

Constructia legaturilor – constructia unor legaturi in mod treptat si regulat este drumul catre clasarea pe prima pozitie.

Scrierea articolelor si Marketing – articole de calitate cu continut despre afacerea dumeavoastra lunar, este o tehnica SEO foarte eficienta.

Concurenta – este necesara analiza concurentei. Vom face una aprofundata cu instrumente in-house si va vom oferi rapoarte detaliate.

Social Media Marketing – este o modalitate excelenta de a genera link-uri prin site-uri precum Twitter si Facebook.

Standard

387/luna
 • Pentru a incepe procesul de optimizare se face o analiza a site-ului cu sugestii si modificari.

  Vom selecta cuvinte cheie portrivite dupa care vom incepe optimizarea propriu zisa.

  Pentru aceasta prima analiza se percepe o taxa, preturile incepand de la 600 € in functie de website.

  Acest pachet este recomandat tutoror si se face pe 6-18 luni minim pentru rezultate care se vor mentine in timp.

Professional

887/luna
 • Pachetul se adreseaza firmelor mici si medii care au deja un numar considerabil de clienti din mediul online si inteleg valoarea lui.

  Totodata ei inteleg ca marketing-ul online este o realitate, au vazut rezultatele altora folosind internetul sa-si creasca businessul si vor si ei acelasi lucru.

  Este perfect si pentru magazine online.

  Se recomanda din nou un contract pe 8-18 luni.

Premium

1687/luna
 • Poti sta linistit ca site-ulul tau va primi trafic targetat in fiecare zi cat timp pachetul este activ.

  Acest Pachet include 300€ pe luna pentru trafic platit insa se recomanda un buget suplimentar de 800€ lunar pentru trafic platit.

  Acest Pachet include si contructia unui blog sau a unei retele de bloguri care va fi updatat saptamanal.

  Perioada minima recomandata este de 12-18 luni.

Potrivit pentru orice tip de client

Noi va oferim unele dintre cele mai bune pachete SEO din industrie datorita tehnicilor aplicate in fiecare din pachetele noastre, care sunt bazate pe ceea ce functioneaza in prezent. Ne angajam doar in White Hat acesta fiind aprobat de Google si alte motoare de cautare. Nu folosim software sau tehnici Black Hat, toate lucrarile fiind manuale.

Pachele SEO sunt construite pentru a tinti diferite niveluri de concurenta. Daca numarul de competitori este mai scazut, un pachet pe care ar trebui sa il utilizati este Medium business iar in cazul unui numar mare de concurenti, pachetul SEO va fi personalizat pentru Campania si afacerea dumneavoastra.

Procesul Pe Scurt

 • Analizam Website-ul
 • Pregatim Planul
 • Campania Online Marketing
 • Urmarim Rezultatele
 • Mai Multi Bani

Vrei sa fi gasit usor pe internet? Suna Acum!

Click Aici!

Procesul de SEO mai detaliat

 • Analizăm Website-ul

Dacă site-ul este optimizat corect nu trebuie să mai facem nimic, dar din experiența de până acum, fiecare site pe care l-am întâlnit a trebuit optimizat, fie că a fost vorba de conținut, pagini lipsă, titluri, process flow, sau optimizarea landing page.

 • Pregătim Planul

Pregătim un plan de bătaie care constă, pe scurt, în scrierea sau rescrierea conținutului, care vor fi cuvintele cheie targetate, felul campaniilor (în funcție de client și buget). Clientul nostru stăpânul nostru! – Însă părerea lui va fi luată în considerare doar ca și guideline.

 • Campania Online Marketing

Aici începe distracția! Fără compromisuri, fără scurtături, SEO în adevăratul sens al cuvântului. Însă, vă rog să țineți cont, conform google valoarea unui link este considerată la 100% abia după 3 luni după ce este activ. Dar, uneori un link poate fi indexat doar după o lună.

 • Urmărim Rezultatele

Rezultatele nu vor întârzia să apară. Acestea vor fi monitorizate atent pentru a putea modela campaniile în funcție de ceea ce oferă Google. Nu există nici o garanție însă. Nici nu putem face promisiuni. Acestea sunt cuvintele pe care le veți auzi tot timpul de la un om de SEO.

 • Mai Mulți Bani

Imaginează-ți cum e să vinzi de 2 ori mai multe produse, să închei de 10 ori mai multe contracte decât în mod normal, să trebuiască să angajezi oameni noi ca să faci față comenzilor. Imaginează-ți cum se poate ca internetul să fie principala sursă de clienți. Stii că e posibil!