Vrei mai mulţi clienţi, mai rapid cu Google Adwords

Pachetele noastre PPC (pay per click) sunt create pentru a ajuta la creșterea afacerii tale prin maximizarea randamentului investițiilor din banii cheltuiți pe promovarea pe internet.

Avada Theme Image

Să facem mai mulți bani pentru tine!

Serviciile noastre de Management PPC sunt personalizate pentru nevoile tale și aliniate cu obiectivele afacerii tale. Țelul nostru este simplu dar totodată foarte specific: să facem mai mulți bani pentru tine.

Campaniile Pay Per Click, fie că vorbim de Google AdWords – Reclame pe Bing – promovare pe Yahoo – reclame pe Facebook sau Twitter, pot genera trafic targhetat, instant, lucru de care ai nevoie pentru a crește vânzările.

Sunt Interesat!
Avada Macbook Image
0
Vizitatori Din Google
0
Vizitatori Din Facebook
0M
Oameni Au Vazut Anunturile Noastre
0%
Pana la CTR

O campanie PPC de succes este una care generează profit și acesta este obiectivul nostru

În publicitatea plătită pe motoarele de căutare totul este măsurabil iar noi vom face tot posibilul să obținem numai rezultate pozitive din investiția ta.

Totul este foarte simplu şi clar când lucrezi cu Primul Site

Pentru ca PPC să funcționeze în mod profitabil, va trebui să facem multe lucruri când configurăm contul tău pentru prima dată. Asta include o discuție amănunțită despre obiectivele afacerii tale, experiențele trecute, produse, clienți actuali și potențiali, competiția și orice altceva ne poate ajuta să îți înțelegem mai bine afacerea și nișa. Odată ce am aflat toate aceste informații, vom studia cuvintele cheie, vom construi și configura campaniile tale pe diferite platforme. Toate aceste sarcini (și multe altele) sunt incluse în pachetele noastre PPC, pentru care percepem o singură taxă de configurare inițială de 2000 RON. După aceea, vom lucra lunar fără contracte pe termen lung.

Avada Admin

Definirea obiectivelor afacerii

Primul pas este de a lucra cu tine pentru a defini obiectivele online ale afacerii tale.

Avada Admin

Crearea campaniilor PPC

Pe baza obiectivelor tale, vom crea și configura campaniile tale PPC.

Avada Admin

Optimizarea rezultatelor PPC

În timp ce tu te ocupi de afacere, treaba noastră este să îți optimizăm campaniile pentru a avea cele mai bune rezultate.

Realizează profit din campaniile PPC. Nu cheltui bani fără un ROI.

 • Rezultate rapide

  PPC îți oferă trafic targhetat şi relevant mai repede decât orice altă metodă și noi ne vom asigura că vizitatorii tăi devin clienți.

 • Plătești mai puțin

  Ne concentrăm pe rezultate și tarifele noastre pentru PPC sunt structurate în așa fel încât tu vei plăti doar pentru serviciile oferite și nu pentru simple promisiuni.

 • Creștem ratele de conversie

  În afară de gestionarea campaniei tale PPC vom lucra împreună pentru a găsi modalități de a-ți crește ratele de conversie.

Contacteaza-ne!

Pachetele noastre PPC includ

 • Crearea contului – Îți vom crea campaniile PPC folosind cele mai bune standarde și practici.
 • Analiza cuvintelor cheie – Vom analiza cuvintele cheie și le vom identifica pe acelea care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele afacerii tale și care te vor ajuta să faci bani.
 • Crearea materialului publicitar pentru campanii – Noi vom crea orice anunţ necesar pentru a rula campaniile. Dacă este nevoie de reclame cu imagini sau clipuri video, îți vom oferi mai multe detalii.
 • Integrarea Google Analytics – Rezultatele campaniilor noastre PPC vor putea fi vizualizate prin puternica platformă de raportare, Google Analytics.
 • Evidența conversiilor – Fără evidența conversiilor este ca și cum ai conduce cu ochii închiși! Trebuie să știm ce merge cel mai bine în campaniile tale PPC, așa că înainte să începem, ne vom asigura că evidența conversiilor funcționează.
 • Reclamele pe mobil – Îți vom optimiza campaniile pentru utilizatorii de telefoane mobile și tablete.
 • Raportul progresului – Vei primi lunar un raport detaliat care va arăta progresul făcut și munca depusă în campaniile tale.
 • Managementul campaniilor – PPC nu este o sarcină pe care o creezi și de care poți să uiți. Îți vom monitoriza campaniile zilnic pentru a ne asigura că sunt optimizate și funcționează fără probleme.
 • Revizuirea optimizării Landing Page-ului – Vei avea nevoie de un landing page cu rată mare de conversie iar noi îți vom spune cum poți să obții asta.
 • Asistență prin email, chat sau telefon – Relațiile cu clienții sunt prioritatea noastră și un lucru cu care ne lăudăm. Dacă ai întrebări sau preocupări despre investiția PPC, suntem la doar un click distanță!

Prețul pentru managementul PPC

Pentru ca PPC să funcționeze în mod profitabil, va trebui să facem multe lucruri când configurăm contul tău pentru prima dată.

Asta include o discuție amănunțită despre obiectivele afacerii tale, experiențele trecute, produse, clienți actuali și potențiali, competiția și orice altceva ne poate ajuta să îți înțelegem mai bine afacerea și nișa.

Odată ce am aflat toate aceste informații, vom studia cuvintele cheie, vom construi și configura campaniile tale pe diferite platforme.

Toate aceste sarcini (și multe altele) sunt incluse în pachetele noastre PPC, pentru care percepem o singură taxă de configurare inițială de 4000 RON.

După aceea, vom lucra lunar fără contracte pe termen lung.

Ce Spun Clientii Nostrii?

La o saptamana dupa ce am inceput campania Adwords cu Primul Site au inceput sa apara deja primele rezultatele.

Eu conduc un salon de coafura de cartier si campania noastra se desfasoare cu un buget mic si apare pe google doar oamenilor care se afla la doi km in jurul salonului meu Curls.ro

Adriana, Curls

De ce Primul Site?

Ne desfășurăm activitatea online de foarte multi ani și până acum am ajutat mulți clienți să reușească în afacerile lor. Uită-te la portofoliul nostru și contactează clienții noștri pentru a afla părerea lor despre experiența pe care au avut-o cu primulsite.ro.

Suntem încrezători în capacitatea noastră de a face o treabă excelentă!